Tandläkare

Tidens tand - Vasa

Vi är en lokal, privat tandläkarstation som i snart 50 år tillhandahållit ett brett utbud av tandvårdstjänster i Vasaregionen.
Vi finns på Hovrättsesplanaden 7CSe på kartan →

Ring och boka tid eller boka bekvämt Online!

SNABBA ÅTGÄRDER – INGA LÅNGA KÖTIDER

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

TANDHYGIENISTEN BEFRÄMJAR MUNHÄLSAN

Tandhygienisten  är specialiserad på munhälsofrämjande och förebyggande vård. Tandhygienisten arbetar självständigt, men samarbetar med tandläkaren för att behandla patienten.

Som en förebyggande åtgärd utför tandhygienisten t.ex. tandstens- och missfärgningsborttagning, fluortandbehandlingar och munhygienvägledning.

Munhygientjänster omfattar också olika estetiska behandlingar, såsom tandblekningsbehandlingar, tandsmyckesfästen och soda- eller pulverrengöring.

FPA ersättning för arbete utfört av munhygienist

Du kan besöka tandhygienisten med remiss från tandläkare, men även utan remiss. Med remiss från tandläkare är det möjligt att få fpa-ersättning för förebyggande behandling som ges av munhygienist. Tandläkaren skriver remissen utifrån undersökningen och fastställer samtidigt antalet behandlingar som ingår i remissen. Remissen är giltig i två år.

Lumiliner tandställning

Tandställningen är individuellt anpassad till dina tänder och korrigerar dina tänders position steg för steg – effektivt, exakt och skonsamt.

BETALSÄTT

Kontant, kort, bankgiro eller ePass

ARBETSPLATSTANDVÅRD

Arbetsplatstandvård är en avdragsgill och skattefri förmån. En väl omskött arbetsplatstandvård är en förmån för både arbetsgivare och arbetstagare

NÖJDHETSGARANTI, KUNDEN I CENTRUM

Om ni inte är nöjd med vården, önskar vi att ni tar kontakt med vår personal. Mottagningens patientombudsman är Jenni Säntti.

FPA-ERSÄTTNING

FPA:S ersättning dras av från räkningen för de åtgärder som gäller. För att få direktersättningen förutsätts att man visa FPA-kortet i kassan.

Här finns vi

Inga långa kötider. Ring och boka tid

Du hittar oss på Hovrättsesplanaden 7C i Ritz-huset där Finlands Bank i tiderna haft sitt kontor.

Jens Smeds

Ansvarig tandläkare

Eveliina Kemppinen

Tandläkare

Katri Ollanketo

Tandhygienist

Vårt team

En positiv upplevelse av tandvården?

Tandläkarskräck

Ungefär hälften av alla människor är rädda för tandläkaren. Hos 5-20% av vuxna patienter kan rädslan vara så allvarlig att behandling på ett vanligt tandläkarkontor känns som en omöjlighet.

Det är viktigt att man besöker tandläkaren regelbundet trots rädsla eftersom tandhälsan påverkar hälsan.

Vi vill att det skall vara tryggt för dig oss att komma och vi hjälper dig att hantera din oro.

Jenni Forss-Ajan Hammas

Medicinsk botulinbehandling och estetiska behandlingar

Botulinumbehandlingar lämpar sig för t.ex. för klienter som lider av migrän, tandgnissling och överdriven svettning. Behandlingen görs av tandläkare Jenni Forss.